Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 11:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.4.2011
Příspěvky: 65
Bydliště: Herálec
Zdar, chtěl bych se jestli nevíte o někom kdo by dělal tenhle model v rozsypu. Nějaké jsem našel ale jen v rozměrech 2,9 od badana nebo 2,2 taky od badana. Koukám se o tom už 2 dny a nemůžu nic najít. Vůbec je problém najít rozsyp modelu který je koncipován na 30ku benzín.

Díky.

_________________
T9x-frsky-open tx,HK-500 (dead), T-rex 500 CF microbeast, dg-1000e 2600mm(dead),trener .60.


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 12:18 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 15.3.2011
Příspěvky: 860
Bydliště: Skorošice u Jeseníku
Obrázky: 7
Proč 30ku zrovna?? Nemáš možnost jít aspoň do té 50cc velikosti?

_________________
Graupner/SJ MZ 24 , PA CZ , VA models CZ , SU-26MM Hangar 9 2,5m


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 12:52 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.4.2011
Příspěvky: 65
Bydliště: Herálec
30ka je jednodušší na přepravu a hlavně motor stojí polovinu. Je mi jasný že čím větší tím lepší :-D to platí u všeho ale musím taky myslet na finance a myslím si že 30 by už taky mohla slušně létat. Mám ted doma trenéra 60ku a to má přibližně stejný rozpětí a na obloze je celkem dobře vidět.

_________________
T9x-frsky-open tx,HK-500 (dead), T-rex 500 CF microbeast, dg-1000e 2600mm(dead),trener .60.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 14:31 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2010
Příspěvky: 1078
Bydliště: vesničan v okr.ZR
gondra píše:
Vůbec je problém najít rozsyp modelu který je koncipován na 30ku benzín.

Díky.


Ahoj. 30cítka je nešťastná kubatura pro akrobacii. Také jednu mám Capu232- není to ono, proto zrovna na pajšl z Capa vymýšlím něco jednoduchého.
Příloha:
MR.yak2014-2.jpg
MR.yak2014-2.jpg [ 87.16 KiB | Zobrazeno 1646 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 15:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2007
Příspěvky: 258
Bydliště: Blansko
Jestli nemáš už připravené vybavení na 30ku, tak běž určitě do 50ky.
Poměr hmotnosti a výkonu už je tam o dost lepší.
Co se týče investic tak to je dost podobný.
Motor koupíš běhanou 50ku za cenu nové 30ky, serva jsou za stejný prachy.
Ostatní vybavení je za taky stejný peníz.
V kubatuře 50 je podtstaně větší výběr letadel (Orion, Urbanec, ...)
Stejně půjdeš za rok do 50ky jako já.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 15:19 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 5534
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
Nebo do 90-ky, jako já. :lol: :lol:
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 15:42 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Ja si taky rovnou vzal 90cc a uvazuji o 180cc:-D

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 16:25 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.4.2011
Příspěvky: 65
Bydliště: Herálec
aja píše:
Jestli nemáš už připravené vybavení na 30ku, tak běž určitě do 50ky.
Poměr hmotnosti a výkonu už je tam o dost lepší.
Co se týče investic tak to je dost podobný.
Motor koupíš běhanou 50ku za cenu nové 30ky, serva jsou za stejný prachy.
Ostatní vybavení je za taky stejný peníz.
V kubatuře 50 je podtstaně větší výběr letadel (Orion, Urbanec, ...)
Stejně půjdeš za rok do 50ky jako já.


Díky za info. O modelech od orionu a od urbance jsem slyšel, ale nemůžu nikde najít nějaké info mě se nejvíc líbí právě sbach 342 a pokud bych teda uvažoval o 2,2 tak ho nemůžu od urbance najít, badan má v nabídce jen 2,9 a orion ho nenabízí.

_________________
T9x-frsky-open tx,HK-500 (dead), T-rex 500 CF microbeast, dg-1000e 2600mm(dead),trener .60.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 16:28 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Badan 2,2 delal, takze si myslim ze ti ho bude umet udelat znovu:-) jinak Nesnidalove ho opravdu nemaji:-) maji tam tusim Yaka a Veloxe. Mozna mxrko.

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 16:45 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 29.7.2010
Příspěvky: 1078
Bydliště: vesničan v okr.ZR
Dyk se něco najít dá ne? https://www.google.cz/webhp?sourceid=ch ... %20urbanec


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 16:56 
Celkem nový uživatel
Celkem nový uživatel
Uživatelský avatar

Registrován: 3.4.2011
Příspěvky: 65
Bydliště: Herálec
von boberov píše:


Tohle jsem našel ale nevěděl jsem jestli to prodává přímo urbanec? A badan stránky má moc pěkný ale třeba tam píše něco o velikosti vhodných serv ale nikde jsem to tam nenašel, ale zkusím mu tedy napsat a uvidím. Díky.

_________________
T9x-frsky-open tx,HK-500 (dead), T-rex 500 CF microbeast, dg-1000e 2600mm(dead),trener .60.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 17:20 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 24.8.2010
Příspěvky: 2900
Bydliště: Kladno ČR
Obrázky: 1
Pocitej s investici kolem 35-45tisici za 2,2.

_________________
http://lee93.rajce.idnes.cz/Cabarna_13.6.08/


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 20:42 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 31.12.2010
Příspěvky: 450
Bydliště: Haj
Obrázky: 4
..na 30 ccm benzin sa ziadny rozumne lietajuci setup neda vytvorit.Zabudni....alebo elektrika....alebo benzin 2,2 m ,ale pozor na vahu...to Ti pisem v dobrom,ktori tymto omylom,1,8 m benzin presli.

B

_________________
Futaba T14SG VELOX 2,2 EXTRA EF 60` EPP RCF PA XR61 ARDEA


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 22:31 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 8.3.2007
Příspěvky: 258
Bydliště: Blansko
H1N1 píše:
Pocitej s investici kolem 35-45tisici za 2,2.


Myslím že to jde i levněji a bez ztráty kvality.
Mohl by ses dostat na 25 až 30 tisíc.
model/motor/serva = 9000/9000/9000 = 27.000 Kč.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Rozsyp Sbach 342 na 30ccm
PříspěvekNapsal: čtv 31.07.2014 23:07 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 22.4.2010
Příspěvky: 5534
Bydliště: Nový Bydžov
Obrázky: 14
H1N1 píše:
Ja si taky rovnou vzal 90cc a uvazuji o 180cc:-D

Nojo, ale kam pak ty krávy dávat? :roll: A to bydlím v RD na maloměstě a už teď není kam. Půda malá, navíc blbej přístup, sklep nepoužitelnej, garáž nízká a půlku stropu zabíraj vrata. Jak se maj vesničani s stodolou a podobnejma vymoženostma. :)
Jirka


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 28 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz