Reklama

 





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PilotRc YAK 54 osazení
PříspěvekNapsal: čtv 20.03.2014 21:11 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2009
Příspěvky: 485
A už něco děláš, nebo zatím dáváš dohromady věci... ***winter***


Nahoru
 Profil  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: PilotRc YAK 54 osazení
PříspěvekNapsal: pát 21.03.2014 9:08 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 481
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
Yak je na ceste a mám dosť času na osadenie, lebo sa mi narodila dcérka, takže nebudem dráždiť a so záletom počkám 2-3mesiace.
Takže na rozmyslenie mám čas.
A hlavne zvážim prázdny model a servo výškovky bude len jedno v trupe.


Inak Zippy compact 35C 4500mAh
alebo Zippy flightmax 40C 4000mAh
??????


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: PilotRc YAK 54 osazení
PříspěvekNapsal: pát 21.03.2014 15:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2009
Příspěvky: 485
Ta 4-tisícovka, to bude max. 5-6min letu. ***winter***


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PilotRc YAK 54 osazení
PříspěvekNapsal: pon 24.03.2014 21:14 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 481
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
Ahoj.
Takže yaka som zvážil a prázdny model s komplet bižutériou váži 2700g.
K tomu cca 500g motor, 700g aku, regel 100g, prijímač + aku 150g,
4 servá 200g, vrtuľa drevená.
Takže letovka cca 4500g.
Aký pohon?
AXI 5320/18 alebo 5325/16?


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: PilotRc YAK 54 osazení
PříspěvekNapsal: ned 30.03.2014 13:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2009
Příspěvky: 485
Zdravím ludíku :) ,

k té montáž jak ses ptal v SZ. Toho se neboj funguje to perfektně. ***winter***
http://shop.hepf.com/Elektro-Motoren/AX ... 7_212.html
Příloha:
axi.jpg
axi.jpg [ 160.8 KiB | Zobrazeno 701 krát ]


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PilotRc YAK 54 osazení
PříspěvekNapsal: ned 30.03.2014 19:35 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 481
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
No veď práve ako pozerám v českých a slovenských rc obchodoch distančné stĺpiky v dĺžke 8-9cm nemajú.
Téda a za 4 kusy 26eur aj s poštovným :roll:


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: PilotRc YAK 54 osazení
PříspěvekNapsal: pon 31.03.2014 6:59 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2009
Příspěvky: 485
Musíš si to nějak poskládat viz. obr. Nebo zajít k soustružníkovi. On ti je za 10-15 éček udělá na míru. ***winter***

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... acers.html


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PilotRc YAK 54 osazení
PříspěvekNapsal: pon 31.03.2014 18:55 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 21.6.2009
Příspěvky: 485
ludicek
Předmět zprávy: Re: PilotRc YAK 54

Servo VOP v trupe môže byť aj normálne nastojato? Bude potom problém seřídit výchylky polovíc VOP?A namiesto 2 serv VOP do chvosta dať 1 servo SOP? - servo SOP môže byť v chvoste že? ďakujem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SOP může být v ocase, ale myslím , že to nebude ideální. Budeš mít honičku to dovážit. Napral bych obě serva do trupu. Místa je tam dost. ***winter***
http://www.pilot-rc.com/Upload/30491670.JPG
Asi takhle:
http://www.rcalbum.cz/fotka?id=4820-yak ... 2870723834
nebo takhle:
https://plus.google.com/photos/10934879 ... 5168769801
Tady má kolega J. Malík VOP i SOP na plocho
http://kvidicek.rajce.idnes.cz/SUKHOI_29S

Dal jsem to z SZ do fóra, třeba se to někomu hodí.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PilotRc YAK 54 osazení
PříspěvekNapsal: pon 31.03.2014 20:09 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 481
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
Áno, miesta je v trupe dosť, tie servá dám podľa toho ako to ťažisko bude po osadení motorom, aku ... tiež to vidím na trup.
Domček urobím z preglejky, montáž motora bude predná.


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: PilotRc YAK 54 osazení
PříspěvekNapsal: úte 27.05.2014 10:00 
Zkušený debatér
Zkušený debatér
Uživatelský avatar

Registrován: 5.1.2012
Příspěvky: 481
Bydliště: Prešov,SR
Obrázky: 45
Ahoj.
Takže yak je zalietnutý a som veľmi spokojný.
Neviem si predstaviť to vyvážiť s dvoma servami v chvoste.
Ďakujem všetkým za rady.
Ľ.

3924


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 25 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz