Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2013 7:46 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2006
Příspěvky: 1469
Obrázky: 7
S uspornych duvodu bych chtel do Tucana pouzit serva z Extry 300 PNP http://www.rcpark.cz/elektro/16149-extr ... ctric.html
Nemohu ale nikde najit technicke parametry od SV80 (3W) (kridelka,vyskovka)
http://www.rcpark.cz/t-28d-trojan-ep/15 ... kabel.html
DSV130 (3W) (smerovka)
http://www.rcpark.cz/t-28d-trojan-ep/15 ... 0-3w-.html

P.S.
Jeste jeden dotazek. Nevite kde sehnat pandulaky Multiplex Johnny 733352 a Jimmy 733351.
http://www.ebay.de/itm/Multiplex-Pilote ... 1169669455
17 EUR za postovny urcite davat nebudu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2013 7:54 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 6.1.2009
Příspěvky: 6280
Bydliště: Praha
Obrázky: 38
a co ty co sou na HK ? ty si koupit do toho nechces tusim staly po 3 USD enbo tak neco

_________________
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2013 8:23 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.3.2009
Příspěvky: 707
Bydliště: Tábor a okolí
Mně se tyhle klasika 9 g serva do toho zdají dost slabá !! Přece jenom už je to skoro 2 kg éro a na plný plyn bude to pěkně utíkat, abys pak zatočil:-)) Změř si nejdříve ten prostor pro piloty a na HK si vybereš.. třeba
velikost jako od MPX
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... H78mm.html

menší
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... x24mm.html

tenhle vychází jakž takž i v měřítku, ve kterém ten Tucan je ke skutečnému Embraeru, mají je i v jiných barvách
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... llow_.html

luxus je tento, ovšem není teď skladem
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 62mm_.html


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2013 8:47 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.3.2009
Příspěvky: 707
Bydliště: Tábor a okolí
ještě serva, rozhodně levnější než ty z odkazů
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 15_6g.html

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 3sec_.html

tohle teď není skladem, rozměrově totožné s HS 81-2, nebo doporučovanými Tiny od MPX
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 18_8g.html

ať už to máš komplet, motor tam dám
http://www.bighobby.cz/www-bighobby-cz/ ... 4250-KV850
s MA 3L 11-12/8, 4S Lipol 3700-4000 mAh,
regulátor
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... _SBEC.html

příkon bude někde kolem 700 - 800 W / ubrat se dá vždycky /. Určitě zatahovací podvozky a dodělám vztlakové klapky... Teď už jen, až ho naskladní u Pelikána:-)))


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: stř 20.03.2013 23:58 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2006
Příspěvky: 1469
Obrázky: 7
No nic , tak jsem vychladnul. Pandulaka dam z Extry i kdyz tedy to neni dobry pilot. Extru poslal cca 4 x k zemi.
Na ty serva tedy budu muset nasetrit. Je pravdou, ze z te Extry jsou i rozmerove jaksi mensi :(
Ten regulator z HK jsem mel jeden cas v Hughes MD500. Bylo to predimenzovany a fungoval super. Dokonce umel i slusny SoftStart.
Jelikoz mam v obou Sbachach regl Foxy, toz jsem tentokrat koupil rovnou set http://www.rcpark.cz/ne/34490-combo-set ... r-255.html
Na poletovani by to melo snad stacit. Rozhodne tam neminim cpat neco na 5S.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: čtv 21.03.2013 8:25 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.3.2009
Příspěvky: 707
Bydliště: Tábor a okolí
Vždyť ten motor je to skoro to samé co tam budu dávat já:-)) 181/196 g , 890/800 kv. Ten regl mám doma, tak proč ho tam nestrčit, kdyžtak dám třeba Jeti Opto 70 s externím Becem.. Ten dával i 120 A ve Fun Jetovi))


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: čtv 21.03.2013 13:19 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 12.8.2010
Příspěvky: 1676
Bydliště: Brno
Obrázky: 17
Hoši tak už si pohněte , chtěl bych to vidět lítat ! :D

_________________
Logo 550 SE , Blade 230S with custom belt, DX8


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: čtv 21.03.2013 19:18 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2006
Příspěvky: 1469
Obrázky: 7
prtka píše:
Hoši tak už si pohněte , chtěl bych to vidět lítat ! :D

No to ja taky. Ero sestavene, motor s reglem nainstalovanej. Ted to vazne na servach nebo spise na financich.
Puvodni myslenka dat do Tucana serva z Extry jak se ukazalo nebyla az tak genialni. Od serv nemam zadne parametry
a konec koncu jsou i jaksi pidi - male. Nezbyva nic jineho nez nasetrit a koupit levny HS-81. Z HK nic objednavat nebudu.
Za prvni tam ted skladem z vyse doporucovanych serv nic neni, za druhy bych pri peti kusech platil DPH a za treti pri mych zkusenostech
z HK by mi to prislo az na podzim.
Pocatecni poblouzneni uz pomalu polevuje. V sobotu vezmu nejake ty osvedcene stroje a pujdu v klidu zakrouzit k zavore.
Jasne ze na 7:00 :-)

P.S.
Stejne bych to asi rozbil jak Extru. Vahove je Tucan o hodne tezsi a ja umim litat jen s 10 mm deskou polystyrenu.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: čtv 21.03.2013 19:58 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 12.8.2010
Příspěvky: 1676
Bydliště: Brno
Obrázky: 17
Penax píše:
prtka píše:
Hoši tak už si pohněte , chtěl bych to vidět lítat ! :D

No to ja taky. Ero sestavene, motor s reglem nainstalovanej. Ted to vazne na servach nebo spise na financich.
Puvodni myslenka dat do Tucana serva z Extry jak se ukazalo nebyla az tak genialni. Od serv nemam zadne parametry
a konec koncu jsou i jaksi pidi - male. Nezbyva nic jineho nez nasetrit a koupit levny HS-81. Z HK nic objednavat nebudu.
Za prvni tam ted skladem z vyse doporucovanych serv nic neni, za druhy bych pri peti kusech platil DPH a za treti pri mych zkusenostech
z HK by mi to prislo az na podzim.
Pocatecni poblouzneni uz pomalu polevuje. V sobotu vezmu nejake ty osvedcene stroje a pujdu v klidu zakrouzit k zavore.
Jasne ze na 7:00 :-)

P.S.
Stejne bych to asi rozbil jak Extru. Vahove je Tucan o hodne tezsi a ja umim litat jen s 10 mm deskou polystyrenu.


Raději se nedívej ani na předpověď :( . To že budeš mít nudli u nosu, zmrzlý ruce a nohy je už teď jasný. Počasí nám nepřeje panáčku .

_________________
Logo 550 SE , Blade 230S with custom belt, DX8


Nahoru
 Profil Soukromé album {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2013 19:42 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2006
Příspěvky: 1469
Obrázky: 7
prtka píše:
Raději se nedívej ani na předpověď :( . To že budeš mít nudli u nosu, zmrzlý ruce a nohy je už teď jasný. Počasí nám nepřeje panáčku .

V sobotu mohou padat klidne i trakare, mladej ma opet turnaj. Budu sedet cely den v Chrudimi v hale, pit kavu z automatu a jest parky v rohliku :(


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: pát 22.03.2013 20:19 
Helimaniacs Brno
Helimaniacs Brno
Uživatelský avatar

Registrován: 8.10.2006
Příspěvky: 1469
Obrázky: 7
Jako totalni letecka lama coz uz jak jsem si vsimnul je o me znamo a lepsi to asi nebude, bych mel takovy maly technicky dotazek.
U Tucana je riditelne predni kolo. Jak jsem tak vydedukoval je servo ovladajici predni kolo spojeno Y kabelem s kormidlem smerovky.
Coz znamena, ze i pri letu se vrti zaroven se smerovkou.
By me zajimalo jak je to kdyz je instalovan zatahovaci podvozek. Je tam nejaky kontakt co servo odpoji nebo se to kolo mele i zatazene
v trupu.
Jinak ty serva jsem objednal klasiku, 4xHS-81 a 1xHS-82MG tim snad nemohu nic pokazit.


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: pát 29.03.2013 14:05 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.3.2009
Příspěvky: 707
Bydliště: Tábor a okolí
Já to třeba pořeším volným mixem SOP - přední kolo, který bude spínán stejným ovladačem jako podvozek:-) Zasunuto, kolo nezatáčí - vysunuto, kolo zatáčí.. Samozřejmě na to bude potřeba další kanál.


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: ned 31.03.2013 0:12 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5409
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Taky jsem po něm koukal, ale když jich bude v Bechyni tolik, tak to v nee...

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: pon 01.04.2013 16:32 
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 19.3.2009
Příspěvky: 707
Bydliště: Tábor a okolí
HonzaS
To je jasný, to je taky na lítání a né na visení:-DDD


Nahoru
 Profil {RCalbum.cz}  
 
 Předmět příspěvku: Re: Multiplex Tucan
PříspěvekNapsal: pon 01.04.2013 18:16 
Moderátor serveru
Moderátor serveru
Uživatelský avatar

Registrován: 29.1.2004
Příspěvky: 5409
Bydliště: Týn nad Vltavou
Obrázky: 5
Blog: Zobrazit blog (1)
Proženu vás dogfighterem! náčelníku! Tak hlavně aby jste tu skupinovou slétanost už někde předvedli, na domácí základně už vám to jde :-)

_________________
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16


Nahoru
 Profil Soukromé album  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 89 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

 


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  

 

  Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group  Český překlad – phpBB.cz 

 

NAVRCHOLU.cz