John ma pekne letadla a hlavne vhodne prostredi, ve kterem muze natocit pekne videa. Kdyz by bydlel na plackoidnim pomezi HK / PCe, treba by ty videa vypadali lehce jinak
Pozn. nevim cim to, ale nase ( ceskoslovenska) konstrukcni skola je pro mne mnohem pritazlivesi, nez vsechny zahranicni historiky.Asi proto, ze jsem "saleny vychodnar", ze jo?
Krasa, dakujem chlapci, skratka som videl toho Sindbada, alebo nieco podobne a nevedel som, ci to vyraba aj niekto od nas, este raz dikes
Simbada (přesněji Super Simbada) jsem si nedávno připravil ke stavbě, inspiroval mě nějaký modelář při akci na našem letišti Pokud chceš dodržet pravidla v případě soutěže, je vhodné stavět podle originálu a i originální velikost - vyrábí/vyráběly se se (nebo jsou nakreslené výkresy) různých velikostí. Je na Outerzone a čerstvě vyšel článek o stavbě, (tuším od K.Slupského) V RCR nebo RCM. Jen mám pocit, že původní nebyl celobalzový, jak uvádí. Ten z letiště:
Příloha:
20220703_132835.jpg [ 134.6 KiB | Zobrazeno 2466 krát ]
Simbada (přesněji Super Simbada) jsem si nedávno připravil ke stavbě, inspiroval mě nějaký modelář při akci na našem letišti Pokud chceš dodržet pravidla v případě soutěže, je vhodné stavět podle originálu a i originální velikost - vyrábí/vyráběly se se (nebo jsou nakreslené výkresy) různých velikostí. Je na Outerzone a čerstvě vyšel článek o stavbě, (tuším od K.Slupského) V RCR nebo RCM. Jen mám pocit, že původní nebyl celobalzový, jak uvádí. Ten z letiště:
Příloha:
20220703_132835.jpg
Fólie tam nepatří, ale s ní byl moc pěkný a
Příloha:
Super_Sinbad_Berkeley_1943_oz6980.pdf
je to presne ako pises, mozno ma tu za to niektorí ukrizuju, ale presne myslim na ten potah foliou pokial by som sa k niecomu dostal, ucelom nie je sutazit, ale polietat si, tak ze nemam naroky na "ero" do sutaze
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru