| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mik.plechacek Celkem nový uživatel

Registrace: 10.9. 2007 Příspěvky: 73
|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:00 Předmět: PROBLEM eShop |
|
|
Ahoj prosím vás nevíte někdo náhodou jak se dá zaplatit v hobbycity.com? vše ok ale pak chtějí 3 místné bezpečnostní číslo kreditky
a to na české spořitelně není.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JK Zkušený debatér

Registrace: 25.12. 2007 Příspěvky: 253 Bydliště: Poltár
|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:10 Předmět: e Shop |
|
|
| Vytvor si účet na PayPal a potom je to absolútne bez problémov. Ja platím tak. Kreditka aspoň u nás musí byť embosovaná, ten bezpečnostný kód sú vastne posledné 3 čísla kreditky... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kren Zkušený debatér

Registrace: 5.8. 2007 Příspěvky: 335 Bydliště: Ústí nad Orlicí
|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:14 Předmět: |
|
|
já mam VISA od csob a mám to bezpecnostni cislo kreditky napsane zezadu. _________________ P 51D(SAD)
swift II
Outrage 3D
Ocelot
RC-V2- special
RCEJ
http://www.rcflyboysuo.wbs.cz/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:14 Předmět: |
|
|
Děkuji za odpověď a mohl by si mi prosím ještě říct, co přesně je to ten paypal? A pak už nemusím používat kreditku?
V obchodě zaregistrovanej jsem |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JK Zkušený debatér

|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:23 Předmět: PayPal |
|
|
| Klini na www.paypal.com, postupuj podľa inštrukcií, potom Ti už kreditka nebude treba. Nie je to nič zložité. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kroxigor Mazák

Registrace: 4.6. 2007 Příspěvky: 1119 Bydliště: Lysá
|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:25 Předmět: |
|
|
Kreditky ČS jsou standardně blokované pro platby přes internet klient musí o odblokování požádat. Pokud jsi tak neučinil kreditkou nezaplatíš.
Bezpečnostní číslo je na kreditce zezadu v podpisovém proužku. _________________ Kdo nikdy nespadnul na držku neví o čem je život.
Padám rád, padám s láskou.
Zatím stále padám na 35MHz kanál 73 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JK Zkušený debatér

|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:26 Předmět: PayPal |
|
|
| ...tá blbá čiarka!!!! Link je www.paypal.com |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kroxigor Mazák

|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:27 Předmět: Re: PayPal |
|
|
| JK napsal: | | Klini na www.paypal.com, postupuj podľa inštrukcií, potom Ti už kreditka nebude treba. Nie je to nič zložité. |
a jak si na paypal pošle peníze než zase přes kreditku _________________ Kdo nikdy nespadnul na držku neví o čem je život.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JK Zkušený debatér

|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:32 Předmět: PayPal |
|
|
| PayPal je len spôsob platby, tam peniaze neposielaš. Tie sa Ti odpisujú priamo z Tvojho účtu podľa platného kurzu meny, v ktorej platíš. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kroxigor Mazák

|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:36 Předmět: Re: PayPal |
|
|
| JK napsal: | | PayPal je len spôsob platby, tam peniaze neposielaš. Tie sa Ti odpisujú priamo z Tvojho účtu podľa platného kurzu meny, v ktorej platíš. |
jo ale přes platnou mezinárodní kreditku pokud vím nelze to přímo navázat na účet v bance _________________ Kdo nikdy nespadnul na držku neví o čem je život.
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jakas Mazák

Registrace: 18.3. 2007 Příspěvky: 500 Bydliště: Pardubice
|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:38 Předmět: |
|
|
| kroxigor napsal: | Kreditky ČS jsou standardně blokované pro platby přes internet klient musí o odblokování požádat. Pokud jsi tak neučinil kreditkou nezaplatíš.
Bezpečnostní číslo je na kreditce zezadu v podpisovém proužku. |
Ja osobne mam kartu typu Visa elektron ale ta mezinarodni platby neumoznuje ale jde to vyresit jednoduse jsem u komerecni banky a ta ma sluzbu "internetova platebni karta" za sluzbu platim tusim 100Kc rocne.Vtip je v tom ze karta fyzicky neexistuje proto nejde zneuzit a pri zakládání služby si můžete vybrat typ karty(Visa,MasterCard)Domů prijde v nepruhledné obalce kody které potrebujes pro paypal. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kroxigor Mazák

|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:43 Předmět: |
|
|
| jakas napsal: | | kroxigor napsal: | Kreditky ČS jsou standardně blokované pro platby přes internet klient musí o odblokování požádat. Pokud jsi tak neučinil kreditkou nezaplatíš.
Bezpečnostní číslo je na kreditce zezadu v podpisovém proužku. |
Ja osobne mam kartu typu Visa elektron ale ta mezinarodni platby neumoznuje ale jde to vyresit jednoduse jsem u komerecni banky a ta ma sluzbu "internetova platebni karta" za sluzbu platim tusim 100Kc rocne.Vtip je v tom ze karta fyzicky neexistuje proto nejde zneuzit ale pouze ti doumu prijde v nepruhledné obalce kody které potrebujes pro paypal. |
Já mám VISA CLASSIC je to dražší ale už je to opravdu VISA bohužel s novejma bezpečnostníma pravidlama mi ji ČS také zablokovala pro platby přes inet což mě dost nasrali a ještě jsem neměl čas zastavit se na pobočce a vyhulákat je tam. _________________ Kdo nikdy nespadnul na držku neví o čem je život.
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 20:53 Předmět: |
|
|
| takže to evidentně nelze uskutečnit bez odblok.karty v debilní spořce? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mařka Celkem nový uživatel

Registrace: 16.9. 2007 Příspěvky: 66 Bydliště: Chyňava-Malé Přílepy
|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 21:04 Předmět: |
|
|
Ještě jeden postřeh nebo spíš zajímavost při platbě na internetu. Mám karty VISA i MasterCard od eBanky (embosované s čipem), u obou zakázané intenetové platby (sám si nastavuju přes web). Zajímavé je, že se mi už kolikrát podařilo na internetu zaplatit oběma (zapomněl jsem, že jsem si to zakázal ). Paypal prošel taky pohodě. Opravdu nechápu, co to nastavení tedy znamená. Ptal jse se i v bance, a tam mi řekli, že to není možné .
Souhlasím s jakasem, nejlepší je mít internetovou virtuální kartu, spousta bank ji dnes nabízí. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt 10. leden, 2008 22:05 Předmět: |
|
|
| no heleť kartu s číslama v zadu mam ale při registru mi to píše něco o aktivaci da se ta služba u česky aktivovat přes net ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|