| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
radekV77 Protřelejší uživatel

Registrace: 15.11. 2008 Příspěvky: 178 Bydliště: Kladno
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Choze Mazák

Registrace: 30.8. 2007 Příspěvky: 1160 Bydliště: Kunovice
|
Zaslal: út 15. září, 2009 21:06 Předmět: |
|
|
Chválím výběr předlohy  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
steno1883 Zkušený debatér

Registrace: 11.4. 2008 Příspěvky: 397
|
Zaslal: út 15. září, 2009 22:03 Předmět: |
|
|
| Taky by mě to docela zajímalo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
venry Zkušený debatér

Registrace: 1.4. 2006 Příspěvky: 440
|
Zaslal: st 16. září, 2009 7:43 Předmět: Re: L13 Blaník |
|
|
Jestli dle popisu to "žihadlo" je myšleno špička ocasu,která odělená,tak by se mohlo již jednat o putovní trup či formy z kterých vyráběl p.Horsák z Luhačovic . Trupy byly celkem dobrý,mám jej doma ovšem je tam malinká chyba ,přesazení kořenových žeber křídla cca 2mm jinak vše OK včetně kvality povrchu.
Dle foto ale nepoznám jestli je to stejný trup či né |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st 16. září, 2009 7:47 Předmět: Re: L13 Blaník |
|
|
| venry napsal: |
Jestli dle popisu to "žihadlo" je myšleno špička ocasu,která odělená,tak by se mohlo již jednat o putovní trup či formy z kterých vyráběl p.Horsák z Luhačovic . Trupy byly celkem dobrý,mám jej doma ovšem je tam malinká chyba ,přesazení kořenových žeber křídla cca 2mm jinak vše OK včetně kvality povrchu.
Dle foto ale nepoznám jestli je to stejný trup či né |
díky za info , jak to myslíš ,přesazená žebra ? _________________ http://www.rcalbum.com/index.php?sum=586 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
venry Zkušený debatér

|
Zaslal: st 16. září, 2009 8:16 Předmět: |
|
|
| Byly přesazeny vůči trupu,tj.rozdíl mezi sebou v dělící rovině byl 2mm bylo třeba upravit osazení stojiny,nebo kulatiny spojky křídel |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st 16. září, 2009 8:46 Předmět: |
|
|
| venry napsal: | | Byly přesazeny vůči trupu,tj.rozdíl mezi sebou v dělící rovině byl 2mm bylo třeba upravit osazení stojiny,nebo kulatiny spojky křídel |
díky, už jsem pochopil (blik ). Stavěl si toho Blaníka celého ? _________________ http://www.rcalbum.com/index.php?sum=586 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
venry Zkušený debatér

|
Zaslal: st 16. září, 2009 16:25 Předmět: |
|
|
| radekV77 napsal: | | venry napsal: | | Byly přesazeny vůči trupu,tj.rozdíl mezi sebou v dělící rovině byl 2mm bylo třeba upravit osazení stojiny,nebo kulatiny spojky křídel |
díky, už jsem pochopil (blik ). Stavěl si toho Blaníka celého ? |
Ahoj
Stavěl a dvakrát Jednou dle původního plánu,tedy i konstrukční trup a jednou kolegovi právě z toho laminátového trupu a polyst.výřezy od pana Horsáka.ten můj už to má za sebou,vývrtka na laně Kolegův by snad měl být ještě někde v dílně.Vzal jsem si taky ten trup,ale už není síla ho teť dodělat.Lítám teť hlavně kolem kluka ....., |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st 16. září, 2009 17:20 Předmět: |
|
|
| venry napsal: | | radekV77 napsal: | | venry napsal: | | Byly přesazeny vůči trupu,tj.rozdíl mezi sebou v dělící rovině byl 2mm bylo třeba upravit osazení stojiny,nebo kulatiny spojky křídel |
díky, už jsem pochopil (blik ). Stavěl si toho Blaníka celého ? |
Ahoj
Stavěl a dvakrát Jednou dle původního plánu,tedy i konstrukční trup a jednou kolegovi právě z toho laminátového trupu a polyst.výřezy od pana Horsáka.ten můj už to má za sebou,vývrtka na laně Kolegův by snad měl být ještě někde v dílně.Vzal jsem si taky ten trup,ale už není síla ho teť dodělat.Lítám teť hlavně kolem kluka ....., |
prosimtě a nebyly by nějaké inspirativní fotky ?  _________________ http://www.rcalbum.com/index.php?sum=586 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
venry Zkušený debatér

|
Zaslal: st 16. září, 2009 23:12 Předmět: |
|
|
tak to bude trošičku problém,ten můj konstrukční vznikl cca před dvaceti léty .Nějaký fotky byly v dílně,ale tu mě vyplácha povodeň v 97 .Skusím se ti zeptat jestli ho ještě kolega má max. ti mohu nafotit ten trup co mám v dílně uloženej |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
venry Zkušený debatér

|
Zaslal: čt 17. září, 2009 14:00 Předmět: |
|
|
| radekV77 napsal: | to by bylo fajn, co ty výřezy křídel,ty už asi nejdou sehnat ?  |
Jednině skusit kontaktovat p.Horsáka,někde jsem tu na něj dával kontakt ale nevím kde.I když ty křídla by ti asi vyřezal každej,kdo má odporovou pilu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
venry Zkušený debatér

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: čt 17. září, 2009 16:59 Předmět: |
|
|
díky, telefon tam vidím,jenom mail tam není . Jinak , když časem vzpomeneš na nějaké foto,tak budu rád  _________________ http://www.rcalbum.com/index.php?sum=586 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|