| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jano Mazák

Registrace: 24.4. 2008 Příspěvky: 1440 Bydliště: Lučenec
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
fiser.modely Mazák

Registrace: 10.6. 2009 Příspěvky: 565 Bydliště: Frenštat Pod Radhoštěm .Severni Morava
|
Zaslal: st 09. září, 2009 18:19 Předmět: |
|
|
Jakmile uklidim nic nenajdu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
arda1 Mazák

Registrace: 31.7. 2005 Příspěvky: 13216
|
Zaslal: st 09. září, 2009 18:25 Předmět: |
|
|
Když si to poklidí šlověk sám tak je to ještě ok.Horší varianta je když pouklízí někdo jinej-konec katastrofa.  _________________ Skype klare (andiik7)
ICQ 590-345-835
email arda1@volny.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
fiser.modely Mazák

Registrace: 10.6. 2009 Příspěvky: 565 Bydliště: Frenštat Pod Radhoštěm .Severni Morava
|
Zaslal: st 09. září, 2009 18:33 Předmět: |
|
|
| arda1 napsal: | Když si to poklidí šlověk sám tak je to ještě ok.Horší varianta je když pouklízí někdo jinej-konec katastrofa.  | Souhlasim.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jio Mazák

Registrace: 19.8. 2005 Příspěvky: 930 Bydliště: Šternberk
|
Zaslal: st 09. září, 2009 18:56 Předmět: |
|
|
Mi se osvědčily papírové krabice od komponent na výpočetní techniku. Co krabice, to samostatné zaměření. Motory, vrtule, RC, drobnosti, lepící pásky a další.
Krabice je jinak odpad a takto je zdarma, dobře skladovatelná i přehledná. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
arda1 Mazák

|
Zaslal: st 09. září, 2009 19:01 Předmět: |
|
|
Já používám na drobnosti takový krabičky od nějakých asi jehel do pletacích mašin. Jsou dvě velikosti-nižší a vyšší-rozměr asi 10x10x5(menší asi 3cm)-jdou zaklapnout takže i když to spadne nevysype se ani nic nevypadne.  _________________ Skype klare (andiik7)
ICQ 590-345-835
email arda1@volny.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ikar Mazák

Registrace: 5.5. 2009 Příspěvky: 597 Bydliště: Valmez
|
Zaslal: st 09. září, 2009 19:01 Předmět: |
|
|
| arda1 napsal: | Pánové až budete v dílně špekulovat ,jak se přesunout z bodu A do bodu B aniž by jste museli levitovat ,tak pak je to teprve to pravé.  |
Ano. To je můj test zabordelení. Pokud projdu po tmě z jedné strany pokoje na druhý, není třeba uklízet.  _________________ http://model.ypsi.cz/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
arda1 Mazák

|
Zaslal: st 09. září, 2009 19:03 Předmět: |
|
|
| ikar napsal: | Pokud projdu po tmě z jedné strany pokoje na druhý, není třeba uklízet.  | Jsi koukám odvážný člověk-tohle raději ani nezkouším(nejsem přeci sebevrah)  _________________ Skype klare (andiik7)
ICQ 590-345-835
email arda1@volny.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
fiser.modely Mazák

|
Zaslal: st 09. září, 2009 19:08 Předmět: |
|
|
Ja použivam na drobnosti,šrouby atd ,sklinky od zavařenin z šroubovacim vičkem a muže to padat jak chce.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
arda1 Mazák

|
Zaslal: st 09. září, 2009 19:12 Předmět: |
|
|
Tak to pusť ze stolu na dlaždice  _________________ Skype klare (andiik7)
ICQ 590-345-835
email arda1@volny.cz |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
fiser.modely Mazák

|
Zaslal: st 09. září, 2009 19:18 Předmět: |
|
|
| arda1 napsal: | Tak to pusť ze stolu na dlaždice  | Tak to by byl problem, ale ja mam koberec.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ikar Mazák

Registrace: 5.5. 2009 Příspěvky: 597 Bydliště: Valmez
|
Zaslal: st 09. září, 2009 19:20 Předmět: |
|
|
| arda1 napsal: | | ikar napsal: | Pokud projdu po tmě z jedné strany pokoje na druhý, není třeba uklízet.  | Jsi koukám odvážný člověk-tohle raději ani nezkouším(nejsem přeci sebevrah)  |
Nebudeme se trumfovat, že neee.  _________________ http://model.ypsi.cz/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Golfista Protřelejší uživatel

Registrace: 25.11. 2008 Příspěvky: 126 Bydliště: Dobruška, Piešťany
|
Zaslal: st 09. září, 2009 19:32 Předmět: |
|
|
Šroubky včetně podložek a matiček, od průměru 0,7 - 1,6 mm mám v krabičkách od plátků "Waltr". Nepřesýpají se, kupované nestály za nic. Jinak vše v závěsném systému s malými šuplíčky a jednotlivé druhy součástek rozděleny nejenom popisem, ale i barvou. V dílničce o rozměrech 1,8 x 1,5 metru, vejde se mi tam i letitý sklad materiálu s pracovním stolem a rozestavěným modelem minimakety, sklad (skříň) chemikálií a jiné. Možná neuvěřitelně malé. Pokud nedělám model větší 1,5 m, tak nemám problém. Jsem schopen tam udělat i vetroně DLG, včetně forem.
Ze začátku to sice byl problém, moje první dílna měla 5x5 m. Ale časem jsem zjistil, že mít vše po ruce (dosáhnu všude v sedě) má taky své výhody. ...bohužel panelák...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
coro Mazák

Registrace: 9.5. 2006 Příspěvky: 3052 Bydliště: Bratislava
|
Zaslal: st 09. září, 2009 19:39 Předmět: |
|
|
Ja mám takú malú uzavieraciu - izbu.. Do nej to všetko nadrbem a zabuchnem dvere, kým to niekto neuvidí.
Pokus upratať skončil tým že Diskus musel zostať v obýváku na skrini, druhý pokus tým že jedna krabica (od crt monitora) zostala v chodbe..., tak tretí pokus upratať radšej nebol. Najhoršie bolo vydolovať nafukovací čln, a teraz chudák zostal v strede a musím ho preskakovať--- Myslím že mám dosť šťastie, mať izbičku len pre seba. ))
Inak dobrá vec je závesný systém, kedysi predávaný pod značkou Endel. Také dierkované kolajničky čo sú zvisle na stene, a do nich sa zavesujú držiaky políc. Mám 3 (vlastne 5 lebo stredné sú zdvojené) zvislé, od hora až dole a od jedného kraja steny k druhému. Na ľahké veci stačia polystyrénové dosky, na normálne veci a ako prac. stôl mám nelakované drevo (širšie i užšie, aj 30mm poteší napríklad vo výške očí, a 60mm pod tým.. Flexibilné, dá sa pridať, ubrať, alebo vybrať celá polica (používam dve ako pracovné stoly, lebo na stôl sa nezmestí už nič, aj výšku si dám ako sa mi hodí..... a keď sa nezmestím, pridám ďalšiu policu...). Ak sú držiaky dosť dlhé, netreba police montovať, len sa položia. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
volmar Zkušený debatér

Registrace: 16.12. 2007 Příspěvky: 480 Bydliště: Praha
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|