| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pandy Nováček serveru

Registrace: 5.3. 2009 Příspěvky: 28
|
Zaslal: st 19. srpen, 2009 13:53 Předmět: Maskovací páska |
|
|
Stříkám kamufláž na model a potřeboval bych poradit kde koupím kvalitní maskovací pásku. Používal jsem 30x50 papírová Storch - fialová byla exelntní,dobře držela nezanechávala po strhnutí lepidlo,při stříkání se nepodfoukla.Bohužel došla a teď potřebuji dostříkat třetí odstín,skusil jsem použít takové ty papírové žluté malířské...mno šunt na entou v rohách se to odlepuje při přelepení pásky páskou to nedrží a konce se odlepují...hruza.Skusil jsem tydle žlutý od více výrobců /Body/ a efekt je naprosto stejný,pro malíře pokojů snad dobrý ale na stříkání modelů naprosto nanic.
Jestli můžete poradit nějakou opravdu dobrou qalitní pásku,jenž drží a nezanechává po odlepení lepidlo,nekarabatíse ,má ostré hrany /nee krep!!!!/ Pokud někdo víte kde papírové pásky 30 x 50 prodávají dejte prosím vědět. Díky za info. Storch by byl ideální. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Walhalla Moderátor serveru

Registrace: 25.4. 2008 Příspěvky: 2149 Bydliště: Praha
|
Zaslal: st 19. srpen, 2009 14:17 Předmět: |
|
|
jo tak to se k zadosti pridavam.. zluta malirska je .. no.. nic moc.. vlastne moc nic... ted uz ji pouzivam jen na fixovani kabinky Filipa pred kazdym letem  _________________ vsechno mozne o modelarske tematice
http://rcmania.webz.cz/links.txt
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miho Zkušený debatér

Registrace: 23.1. 2008 Příspěvky: 211 Bydliště: Městec Králové
|
Zaslal: st 19. srpen, 2009 14:32 Předmět: |
|
|
| Také jsem to řešil a nakonec koupil plastovou maskovací pásku pro autolakýrníky od 3M. Dá se koupit tam, kde prodávají autolaky. Stojí sice víc, ale funguje. Když jsem ji sháněl naposledy, měli jen 7mm, zdálo se mi to moc, ale nakonec jsem ji vzal a zbytek domaskoval obyčejnou papírovou páskou. Výhoha té slabé zase je, že se z ní dají tvořit poměrně dobře ohyby o malém průměru a navíc je levnější. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mat100 Zkušený debatér

Registrace: 14.6. 2009 Příspěvky: 496
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
corsair Mazák

Registrace: 7.1. 2007 Příspěvky: 1424 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: st 19. srpen, 2009 14:33 Předmět: |
|
|
Kabuki- žluté mask. páska pro kitaře- pod zn.Tamiya ,prodávají tam kde i kity. No ale je to docela palba, chce to okraje a zbytek schovat papírem,ale je to labůžo.
je taky rozdíl jestli jsi to koupil nějakém "obi" apod. Dobré prodávají v potřebách pro autolakýri.
Lepidlo,ale nechají skoro všechny, když se dají na zaschlou,ale ještě čerstvou barvu-má v sobě stejně dost ředidel, aby napadla lepidlo.
Edit: i firma EDUARD -kitařská firma jí prodává -prodávala po arších A5 _________________ http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=808
Naposledy upravil corsair dne st 19. srpen, 2009 14:38, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
corsair Mazák

Registrace: 7.1. 2007 Příspěvky: 1424 Bydliště: Kladno
|
Zaslal: st 19. srpen, 2009 14:36 Předmět: |
|
|
| Walhalla napsal: | jo tak to se k zadosti pridavam.. zluta malirska je .. no.. nic moc.. vlastne moc nic... ted uz ji pouzivam jen na fixovani kabinky Filipa pred kazdym letem  |
psal jsem ti SZ co Bronco????????????????????????,,,, _________________ http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=808 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
geo Mazák

Registrace: 29.10. 2008 Příspěvky: 580 Bydliště: Praha 10 Groš
|
Zaslal: st 19. srpen, 2009 14:54 Předmět: |
|
|
Taky mimo mísu Walhallo - co Bronco - nějak jsi ustrnul nebo nedejbože si to rozbil? _________________ geo
ES, P - 51, Sky Boy, Bellanca, Cessna182, Lion, Mentor, Piper Pawnee, ve stavbě dle Fary Cessna Cardinal, Spitfire Mk IX? http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=615&amode= |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Curtiss Zkušený debatér

Registrace: 29.12. 2006 Příspěvky: 377 Bydliště: Českolipsko
|
Zaslal: st 19. srpen, 2009 19:23 Předmět: |
|
|
Řeším to tak, že zajdu do místní reklamky a vyžebrám odpadové zbytky samolepicích fólií, z nich si pak vyrábím masky na stříkání. Je to zadarmo a velice kvalitní Ještě se mi nestalo, že by to s sebou vzalo barvu, nebo že by na povrchu zůstalo lepidlo. Pokud se dvě fólie překrývají, tak jde místo velice dobře přihladit, že do styku nezateče barva, navíc je fólie docela pružná, takže pokud je to jen přiměřeně široký proužek, dá se docela dobře tvarovat i do přiměřené "zatáčky". Zkrátka už při stříkání nepoužívám na maskování nic jiného  _________________ Moje modely: http://www.modelweb.ic.cz/models.html |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
TURING Mazák

Registrace: 6.10. 2008 Příspěvky: 556
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pandy Nováček serveru

Registrace: 5.3. 2009 Příspěvky: 28
|
Zaslal: st 19. srpen, 2009 21:41 Předmět: |
|
|
| díky všem za info ,a omlouvám se za vytvoření nového vlákna,skusím tu Tamiyu,reklamní folie raději ne nebezpečí že se strhne barva je u některých folií opravdu velké,již se mě to stalo a oprava vytvořeného fleku je pak na mrtvici. Raději investuji o stokorunu více než pak několik stovek do opravy,a to neberu v potaz zbytečnou práci opravy . |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
meresjev Nováček serveru

Registrace: 4.8. 2009 Příspěvky: 35 Bydliště: SČ
|
Zaslal: st 19. srpen, 2009 23:13 Předmět: |
|
|
| Ta elektrikářská je super. Je za hubičku a jde krásně dolů. Používám ji na vše možné. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|