| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cyberman Celkem nový uživatel

Registrace: 1.12. 2004 Příspěvky: 84
|
Zaslal: st 10. červen, 2009 9:49 Předmět: |
|
|
kdyz se tam da stridak tak to prinese nekolik vyhod, nejen v letovejch vlastnostech
- delsi doba letu a taky asi stridak vydrzi dyl nez tem motor co se tam prehrejva, baterce mensi odber taky pomuze
-gyro se nebude zahrejvat od motoru a neprojevi se tolik teplotni drift |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
oskar 007 Zkušený debatér

Registrace: 31.12. 2008 Příspěvky: 393 Bydliště: Petřvald u Karviné - Čejč (hodonín)
|
Zaslal: st 10. červen, 2009 9:52 Předmět: |
|
|
| jo tak střídák ano ,ale kov mi příde jak zpíše pro záchranu při pádu.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JM Zkušený debatér

Registrace: 27.9. 2007 Příspěvky: 360 Bydliště: Plzeňsko
|
Zaslal: st 10. červen, 2009 10:34 Předmět: |
|
|
| oskar 007 napsal: | Mně asi JM špatně pochopil.... Sám píše že to není vrtulník na 3d akrobacii tak říkám proč tam dávat tuning? Je to přece helina na domácí poletování na ptákoviny.... já myslím že v základní veri stačí....  |
...a další, kterej se prozradil že vůbec neví, o čem píše. Kovovej tuning je podle tebe jen na 3D?? Zmenšení vůlí, zpřesnění řízení atd. je poznat jen při 3D akrobacii?? Asi ne vid'
A za další-tenhle vrtulník určitě na doma není-a už vůbec ne po střídavém tuningu  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
scaly Protřelejší uživatel

Registrace: 27.10. 2008 Příspěvky: 155 Bydliště: Brno
|
Zaslal: st 10. červen, 2009 14:46 Předmět: |
|
|
jo to je fakt.... já se o free spirita dost zajímám a přijde mi to jako dost dobrá koupě jen pro to poletováni bez 3D akrobacii a co jsem se dočetl na tom topicu tady u FS tak prej s tuningem je to uplně o něčem jiným a na to kolik to stojí to předvádí neuvěřitené výkony ( taky nemám rád 3D akrobacii nelíbí se mi a nechtěl bych ji létat a když už něco většího tak spíš maketové stroje a ne ty mrchy v 3D co poletují jako by byli po infarktu, ale nikomu nechcu brát iluze, každopádně FS neni ztráta peněz!!) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mikyno12 Mazák

Registrace: 15.10. 2008 Příspěvky: 517
|
Zaslal: st 10. červen, 2009 16:05 Předmět: |
|
|
no asi mam iny nazor ako vy
ja chcem 3D mrchu na kludne poletovanie (ono moje kludne poletovanie vyzera skoro ako krkolomna akrobacia akurat, ze umysel je ju drzat v klude )
co sa tyka ako si povedal makiet...vydel som 3 druhy makiet
1. male dvojrotory v podobe skutocnych heli
2. celke typy 3D strojov, ktore sa obliekly do siat
3. velmi velke makety (cca 1:2 alebo 1:3 k real strojom ale ta cena uz.....)
teda...kludne priamo maketove som nevidel...vecsie maketove su len oblecene 3Dcka s obmedzeniami
tiez som kupoval heli s umyslom, ze nebudel lietat akrobaciu, tak som kupil tomu umerny vrtulnik...ale po par letoch si hovorim, ze chcem nieco viac aj ked je moje lietanie v plienkach (alebo sa akurat v noci pocurava, lebo prave prestalo nosit plienky) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rotvík Mazák

Registrace: 28.8. 2007 Příspěvky: 659 Bydliště: Sokolov
|
Zaslal: st 10. červen, 2009 18:38 Předmět: |
|
|
| mikyno12 napsal: |
co sa tyka ako si povedal makiet...vydel som 3 druhy makiet
1. male dvojrotory v podobe skutocnych heli
teda...kludne priamo maketove som nevidel...vecsie maketove su len oblecene 3Dcka s obmedzeniami
tiez som kupoval heli s umyslom, ze nebudel lietat akrobaciu, tak som kupil tomu umerny vrtulnik...ale po par letoch si hovorim, ze chcem nieco viac aj ked je moje lietanie v plienkach (alebo sa akurat v noci pocurava, lebo prave prestalo nosit plienky) |
Nechci být prudič,ale malé koaxiály nazvat maketou je hodně diskutabilní,ještě tak polomaketa.Vždyť už jen uspořádání rotorové hlavy a tvar listů.......Postav vedle sebe plast. kit a koaxiál,ten rozdíl je vidět hned.
No a že jsi po nějakém čase zatoužil lítat třeba 3D ještě nemusí nutně znamenat že to tak má a bude mít každý.Znám člověka který začal na koaxu,přešel na 3D stroj a po čase se vrátil na koax a je spokojeným ,,poletovačem ".  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mikyno12 Mazák

|
Zaslal: st 10. červen, 2009 19:08 Předmět: |
|
|
nemyslel som, ze to tak ma byt.....len ze u mna to tak bolo
a k tym malym...som len myslel, ze to ma taky tvar...jasne ze je to ine  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st 10. červen, 2009 19:17 Předmět: |
|
|
no já teďka šetřím na FS a SIM a po tomto výdaji nebudu na nic dlouho mít ale doufám že m2 FS chytne protože dvourotory mám v malíčku a bez lítáni aspoň 20min denně si život pomalu neumím představit  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mikyno12 Mazák

|
Zaslal: st 10. červen, 2009 19:26 Předmět: |
|
|
ono...zvladas 2rotor a na free spirita, ktory "lieta z krabice a je stabilny" a chces aj sim?
ja by som sim nekupoval.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st 10. červen, 2009 21:29 Předmět: |
|
|
ok no já už jsem se předem ptal ale bylo mi řečeno že bez zkušeností jednorotoráku budu pořád něco rozbíjet bez ohledu na to že mám dvourotory v klidu v malíčku......  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
oskar 007 Zkušený debatér

Registrace: 31.12. 2008 Příspěvky: 393 Bydliště: Petřvald u Karviné - Čejč (hodonín)
|
Zaslal: st 10. červen, 2009 21:37 Předmět: |
|
|
| scaly napsal: | ok no já už jsem se předem ptal ale bylo mi řečeno že bez zkušeností jednorotoráku budu pořád něco rozbíjet bez ohledu na to že mám dvourotory v klidu v malíčku......  |
Je fakt že 1rotory jsou mršky podšité ale fré spirit asi dáš i bez něj... a když tak jaký sim by si chtěl kupovat??? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ËWRYBADY Mazák

Registrace: 15.4. 2008 Příspěvky: 619 Bydliště: Červený Kostelec
|
Zaslal: st 10. červen, 2009 21:50 Předmět: |
|
|
| scaly napsal: | ok no já už jsem se předem ptal ale bylo mi řečeno že bez zkušeností jednorotoráku budu pořád něco rozbíjet bez ohledu na to že mám dvourotory v klidu v malíčku......  |
On je taky rozdíl mezi jednorotorák a jednorotorák.Spíš ti bylo řečeno že pokud jednorotorák(jako například:T-rex,Mini Titan,atd..)tak se učit na simu..Ale tohle bude určitě stabilnější,takže simulátor potřebovat nebudeš.Ale jestli časem budeš chtít jít dál(např:450,500,..)tak klidně se simem už můžeš začít. _________________ Align T-rex 700E 3G,MSH PROTOS 500,Tarot 450 PRO,Yak 54 RC-Factory , Easy Glider Pro , Spektrum DX7
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=772&amode=
(T-rex 450 SE V2,HK-250 GT,Belt CP,Blade CX2-prodáno) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mikyno12 Mazák

|
Zaslal: st 10. červen, 2009 21:51 Předmět: |
|
|
ono dobry sim aby si "nerozbil heli" je phoenix a asi real flight
cenovo je phoenix 100 Euro a real asi nieco podobne (ma aj lietadla)
a to je pri cca 120 Eurovom vrtasovi dost
na spirita hadam netreba fakt sim...
ale pri velkych modeloch co stoja radovo stovky eur je ten sim celkom fajn
aj ked moj nazor...sim je dobry pri nacvicovani novych prvkov lietania, predtym ako sa to spravi v reale...
ale ucit sa zavisiet mi bolo lepsie v reale...v sime je vsetko nastelovane a vycackane ze len plyn hore a stoji ako pribita skoro |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rotvík Mazák

Registrace: 28.8. 2007 Příspěvky: 659 Bydliště: Sokolov
|
Zaslal: st 10. červen, 2009 22:34 Předmět: |
|
|
| mikyno12 napsal: | nemyslel som, ze to tak ma byt.....len ze u mna to tak bolo
a k tym malym...som len myslel, ze to ma taky tvar...jasne ze je to ine  |
Ok,ok,v pohodě.já to nemyslel nijak zle.Rozhodně jsem Tě nechtěl nějak ,,zpražit " .  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: st 10. červen, 2009 22:39 Předmět: |
|
|
no až budu kupovat SIM tak určitě Phoenix  |
|