Zaslal: čt 28. květen, 2009 20:52 Předmět: Bezpečnost-nebezpečnost při běžném používání Li-Pol baterek.
Jde mi o statistiku používání Li-Polek. Nikdy jsem s tím nedělal a musím se přiznat, že se jich opravdu bojím.
Hlasujte podle toho s čím má kdo jaké zkušenosti, hlavně ty vlastní a pak co jste na vlastní oči viděli, že se s Li-Polkama dělo.
Ne z doslechu "jedna bába povídala".
Děkuji všem.
Proč hlasovat o hovadinách. Kupuj kvalitní baterie, nabíječky, dodržuj co se má dodržovat(měřit) a nemusíš psát hovadiny. Určitě se tu dozvíš pěkné story.
Nabíječka dvakrát odojila baterku s tím , že nějaká chyba. Připojil jsem znova a stačil odejít tři kroky. Tři rány, tři zášlehy v délce jedem metr, smrad hroznej. Zaplat bůh bylo to na balkoně. Být to vevntř bytu jsem dnes asi bezdomovec. _________________ http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=808
Proč hlasovat o hovadinách. Kupuj kvalitní baterie, nabíječky, dodržuj co se má dodržovat(měřit) a nemusíš psát hovadiny. Určitě se tu dozvíš pěkné story.
Děkuji za informace, když ti "hovadiny" vadí tak je nečti.
Při dodržování pravidel používání baterií a respektování toho, že je potřeba výrobci / prodejci udávané vybíjecí proudy využívat z nějakých 60 - 70% je používání bez problémů. A různá videa, která kolují na netu... Když někdo hodí propanbutanovou flašu do ohně, nemůže se divit, že se chová nestandardně. _________________ http://rcstranky.wbs.cz/
Nic si z toho nedělej, to je zdejší miláček publika..
Stačí se podívat na jeho příspěvky: milý, ochotný,..
Registrace: 17.3. 2008 Příspěvky: 550 Bydliště: Praha 6 - Brevnov
Zaslal: čt 28. květen, 2009 21:34 Předmět:
michalval napsal:
Golfista napsal:
gituna napsal:
Nic si z toho nedělej, to je zdejší miláček publika..
Stačí se podívat na jeho příspěvky: milý, ochotný,..
nojo, gituna nikdy nezklame. Jeho prispevky jsou vzdycky debilnejsi nez tema ktere kritizuje, kdyby nemlel, byl by klid _________________ http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=520
EG PRO, Flop, Tracker 3D, Hydrofoam Pribudou: Mudla (hoki), Swamp rat (abu), Mini Max II(DAF)
Letiste vypich.
TERMIKA JE UZASNA VEC, KDO NEZKUSI NEPOCHOPI.
Registrace: 24.8. 2008 Příspěvky: 521 Bydliště: Ivanka pri DUnaji-Letisko Vajnory,Dubová,Rusovce
Zaslal: čt 28. květen, 2009 22:03 Předmět:
ale zasa na druhej strane maa pravdu,
tiezm yslim zbytocne vlakna a hlasovania ked ku kazdym lipolkam mate navod a pokyny ako to nabijat,cim to nabijat atd atd bla bla bla..
UZ len to co sa popisalo tu na fore staci hladat a urobit si zaver..
Myslim ze ma v tom pravdu,kto ma poriadne lipolky,poriadne konektory,elektroinstalaciu v lietadle a poriadnu nabijacku a nabijacie kabely, dodrzuje pokyny nema s nimi problem..
Ja som zrusil 5clanok 4000mAH po 30 letoch v 1,5m Extre na rusenie ked praskla z 30m do zeme a baterky prerazili cely cumak a zapchli sa do zeme.inac som problemy nemal.asi to budetym e som sa staral o to ako ich nabijam a o to ako mam spravenu izolaciu,rozvody a ake clanky kupujem
Registrace: 29.1. 2004 Příspěvky: 939 Bydliště: Týn nad Vltavou
Zaslal: čt 28. květen, 2009 22:11 Předmět:
Zažil, ale plameny byly schválně.... jsem si žahnul starou lípolku, abych věděl, vo co go... _________________ Směrové kormidlo "doleva" neznamená vždy zatočení doleva...
Jinak s lipolkama sem zatim zadnej problem nemel a to ani kdyz po rane vystupovali z letadla. A nemam znackovou nabijecku (IMAX) a znackove lipolky (same zippy) taky ne. U jedne baterky se mi nedopatrenim spojily na chvilku draty, jiskry letaly ale baterka bez nasledku _________________ MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener, RAM, Edge EPP, Double, Tarot-450PRO, T-REX 500 3G, Blade mCx
Naposledy upravil Ladul dne čt 28. květen, 2009 22:18, celkově upraveno 2 krát.
Zaslal: čt 28. květen, 2009 23:23 Předmět: Re: Bezpečnost-nebezpečnost při běžném používání Li-Pol bate
Golfista napsal:
Jde mi o statistiku používání Li-Polek. Nikdy jsem s tím nedělal a musím se přiznat, že se jich opravdu bojím...
Tak v první řadě zahoď mobil nebo ho aspoň nenos v kapse u kalhot a ať tě ani nenapadne položit si notebook na klín - ne , to jen tak z legrace.
Můj osobní názor je, že pokud dodržuješ základní pravidla pro nabíjení a vybíjení, tak je to na 100% bezpečná technologie.
BTW proč to cpou do aut, když to může explodovat? - nebylo to podobně s pohonem na LPG? a dnes už ho taky nikdo neřěší.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Další
Strana 1 z 7
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.