Ja jsem z HC objednal toto lepidlo, sice na nem neni napsano CA, ale EPO to nelepta a ani z neho nedela emental. Lepim s nim EPO a nemuzu si stezovat...
Registrace: 31.8. 2005 Příspěvky: 2469 Bydliště: letiště Točná, Praha
Zaslal: st 08. duben, 2009 17:12 Předmět:
Já s tim lepim 5 let, tedy s tim žlutým Flashem. Je to výborné lepidlo které fakt drží. Nic jiného nepoužívám.
Ještě k tomu DUplexu, taky doufám že firma JETI udělá nějakej záznamník. Pro mě jako pro pilota se určitě hodí to vário pro aktuální hledání stoupáků, ale večer bych se docela rád podíval jak vysoko jsem létal. _________________ alias: mi5 http://www.modelari-tocna.cz/
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
To malcomx: Díky za inspiraci Ještě se zeptám...Jak to je s dopravným u modelů? To bude asi pálka...?
To tks: No právě proto, že je to levné, ale samozřejmě JAK NA CO!!! Například na kombat, mně to připadne naprosto adekvátní. Když si vzpomenu, jak jsem svoji asi třetí li-polku (byla to Kokam) zlomil do L po sejmutí od kolegy...Takové plýtvání se zase mně zdá bejt až snobárna _________________ Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=148
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
Registrace: 22.4. 2008 Příspěvky: 271 Bydliště: Praha 8
Zaslal: st 08. duben, 2009 23:14 Předmět:
Lindbergh napsal:
To malcomx: Díky za inspiraci Ještě se zeptám...Jak to je s dopravným u modelů? To bude asi pálka...?
no neni to tak strasne, treba u te cessny chteji za dopravu 47USD, HC velmi dobre spolupracuje proti celnikum, takze deklaruji cenu kterou jim napises, ale pozor nic se nema prehanet, pokud jim tam prijde obrovska krabice s cenou 10USD tak samozrejme musis dokladat papiry.
myslim ze jsem si ji nechal vydeklarovat na cca 40USD a prosla bez problemu, to bylo v dobe kdy bez cla mohla byt zasilka do cca 70USD (nepamatuji si to presne), prisla neposkozena....
ted je limit 200 USD (150€) tak i OS MAX z USA projde bez cla
Lindbergh:
Je treba nakupovať s rozmyslom. Je to sice lacné, ale v konečnom dosledku sa to može predražiť.
- konektory 3,5mm gold nedoporučujem. Používal som ich a veľmi rýchlo sa odporúčali, sčernali, vypadali z nich pliešky, nedržia... nahradil som ich 3,5 MPJ a mám pokoj.
- ten merák nemám, ale mám niečo podobné. Merákom by som to nenazýval, je to skor indikátor, či je baterka nabitá, alebo nie. Presnosť je dosť malá.
- tie SF vrtule mám, vypadajú ako podarená kópia APC SF _________________ Elipsoid od Reicharda |Moje modely
Registrace: 22.4. 2008 Příspěvky: 271 Bydliště: Praha 8
Zaslal: čt 09. duben, 2009 0:25 Předmět:
Marek71 napsal:
- konektory 3,5mm gold nedoporučujem. Používal som ich a veľmi rýchlo sa odporúčali, sčernali, vypadali z nich pliešky, nedržia... nahradil som ich 3,5 MPJ a mám pokoj.
- ten merák nemám, ale mám niečo podobné. Merákom by som to nenazýval, je to skor indikátor, či je baterka nabitá, alebo nie. Presnosť je dosť malá.
nevim jestli jsi pouzival ty same konektory, ale ja mam problem je rozpojit, drzi opravdu fest, a zadne osupovani a vypadavani plisku
ten "merak" skutecne pouzivam na rychlou kontrolu nabito-vybito,
ale jen pro poradek,
ma podle papiru toleranci 0,5% a ve skutecnosti promeruje o 0,02-0,03V (porovnano s METEX M-4650CR s toleranci 0,05%) coz si myslim ze je dostatecne - za tu cenu....
Naposledy upravil malcomx dne čt 09. duben, 2009 0:32, celkově upraveno 1 krát.
Ja jsem z HC objednal toto lepidlo, sice na nem neni napsano CA, ale EPO to nelepta a ani z neho nedela emental. Lepim s nim EPO a nemuzu si stezovat...
premyslim nad nim, co ostatni materialy - ok Poridil si i z HC aktivator
Tých konektorov zase toľko nepotrebujem a je to jednorázová investícia. Balíček 3,5 MPJ stojí okolo 100KČ, sú tam tri páry aj so zmršťovačkou. Mne to za to stálo...
Ale pokiaľ ti slúžia... ja som proste nemal kľud, keď som videl, v akom stave boli tie dva páry, ktoré som používal v Relaxovi. Tie boli najviac spájané a rozpájané, vydržali jednu sezónu. Tak som vymenil aj ostatné.
malcomx napsal:
nevim jestli jsi pouzival ty same konektory, ale ja mam problem je rozpojit, drzi opravdu fest, a zadne osupovani a vypadavani plisku
_________________ Elipsoid od Reicharda |Moje modely
Marku, myslím že ten vývoj je stejný skoro u všech.
Nejprve všechno nakupuješ v číně, protože je to tak levné, je to spotřebák... Ale po roce, max. dvou - jestli se tomu opravdu věnuješ - zjistíš, že to zase tak růžové není. Že ty levné serva fakt nejsou tak dokonalé, že ty přijímače jsou nějaké kopající s podezřele malým dosahem, že z těch konektorů opadávají planžetky, že ten měřák absolutně nic nezměří, nabíječka s balancére rozbalancovává atd atd.
Jestli to myslí člověk vážně, časem si pořídí dražší model a začne přemýšlet, jestli tam fakt dá opět vše z číny nebo ...
p.s. druhý odstavec pochopí člověk asi až v určitém stádiu. Pokud je laskavý čtenář zrovna ve stádiu totálního nadšení, nechť prosím ani nereaguje. _________________ | Majko | Ocelot-E |
Časy uváděny v GMT + 1 hodina Přejít na stránku Předchozí1, 2, 3, 4Další
Strana 3 z 4
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.