| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
JMalik Mazák

Registrace: 13.11. 2008 Příspěvky: 6413
|
Zaslal: ne 18. říjen, 2009 18:24 Předmět: |
|
|
| Mad_Box napsal: | | Pistolka z HC ta dvojčinná je velice slušná a použitelná. |
Jde jenom o to, co s tím chceš dělat a na jaké úrovni. Já jsem si kdysi nechal nastříknout něco na kolo od B ::2. Cena naprosto šílená (neplatil jsem to), než pochopíš o co jde. To jsem si zvolil jako standart této věci. Mám k dispozici slečnu podobných nápadů - těžké (to technicky zrealizovat) ze začátku. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JK Zkušený debatér

Registrace: 25.12. 2007 Příspěvky: 289 Bydliště: Poltár
|
Zaslal: ne 18. říjen, 2009 22:46 Předmět: Airbrush |
|
|
| Pánni - nič netreba zložito vyrábať, nič netreba bohapusto platiť!!! Ešte raz, ak niekto nerozumel - Aerograf a kompresor z chladničky - vyradenej bez freónu!, ďalšie veci každý, kto nemá obidve ruky ľavé zvládne. ja mám aj ľavú aj pravú.... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JMalik Mazák

|
Zaslal: po 19. říjen, 2009 0:26 Předmět: Re: Airbrush |
|
|
| JK napsal: | | Pánni - nič netreba zložito vyrábať, nič netreba bohapusto platiť!!! Ešte raz, ak niekto nerozumel - Aerograf a kompresor z chladničky - vyradenej bez freónu!, ďalšie veci každý, kto nemá obidve ruky ľavé zvládne. ja mám aj ľavú aj pravú.... |
Jak myslíš.
Ti, co to bohapusto zaplatili už ví svoje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
arda1 Mazák

Registrace: 31.7. 2005 Příspěvky: 13217
|
Zaslal: po 19. říjen, 2009 0:28 Předmět: |
|
|
Aerografů se vyrábělo několik(různí výrobci) některý byly prý použitelné.Tu co mám já ale nedoporučuji nikomu.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zami Zkušený debatér

Registrace: 18.9. 2007 Příspěvky: 260 Bydliště: Třebíč
|
Zaslal: po 19. říjen, 2009 7:50 Předmět: |
|
|
| arda1 napsal: | Aerografů se vyrábělo několik(různí výrobci) některý byly prý použitelné.Tu co mám já ale nedoporučuji nikomu.  |
Tu zkušenost mám také.
miloš. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
DD Zkušený debatér

Registrace: 17.2. 2008 Příspěvky: 202 Bydliště: Jihlava
|
Zaslal: po 19. říjen, 2009 8:39 Předmět: |
|
|
jak říka Arda... bohatě ti bude stačit pistolka z HC + kompresor z lednice jako vzdušník poslouží třeba starý hasičák... Na stříkání kamufláží je to až bohatě. Trysku bych doporučil od 0,3 do 0,5 nádobku na barvu min 7 ccm jako zaklad bych to videl na Fengu BD 130 _________________ spoustu menších letadel ale hlavně chlouba mojí letky:
DLG FIREWORKS III ... čeká ho reinkarnace na EDGE
F3K ISIS
DLG MINI FIREWORKS
F3K Salonit |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zami Zkušený debatér

Registrace: 18.9. 2007 Příspěvky: 260 Bydliště: Třebíč
|
Zaslal: po 19. říjen, 2009 9:32 Předmět: |
|
|
| DD napsal: | | jak říka Arda... bohatě ti bude stačit pistolka z HC + kompresor z lednice jako vzdušník poslouží třeba starý hasičák... Na stříkání kamufláží je to až bohatě. Trysku bych doporučil od 0,3 do 0,5 nádobku na barvu min 7 ccm jako zaklad bych to videl na Fengu BD 130 |
I tuto zkušenost mám také....
Miloš. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JMalik Mazák

|
Zaslal: po 19. říjen, 2009 22:21 Předmět: |
|
|
| zami napsal: | | DD napsal: | | jak říka Arda... bohatě ti bude stačit pistolka z HC + kompresor z lednice jako vzdušník poslouží třeba starý hasičák... Na stříkání kamufláží je to až bohatě. Trysku bych doporučil od 0,3 do 0,5 nádobku na barvu min 7 ccm jako zaklad bych to videl na Fengu BD 130 |
I tuto zkušenost mám také....
Miloš. |
Já jsem tenkrát začal s "docela" slušným kompresorem. To, co je "celkem dobrý", jsem zjistil o něco později. Kdybych ten první kompresor vyhodil hned, ušetřil bych spoustu času na pokusech. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
pavelnisser Celkem nový uživatel

Registrace: 25.8. 2009 Příspěvky: 66
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
arda1 Mazák

|
Zaslal: po 19. říjen, 2009 22:26 Předmět: |
|
|
Dobrá doporuč mu teda nějaký slušný a použitelný kompresor na takovéto "domácí" stříkání. Dejme tomu pouze pistolkou na airbrush.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JMalik Mazák

|
Zaslal: po 19. říjen, 2009 22:36 Předmět: |
|
|
| arda1 napsal: | Dobrá doporuč mu teda nějaký slušný a použitelný kompresor na takovéto "domácí" stříkání. Dejme tomu pouze pistolkou na airbrush.  |
Asi to bylo na mě, mezitím napsal pavelnisser.
Já bych mu doporučil klidně to samé jako pavelnisser. Pistolí je velký výběr, i podstatně dražšší, ale tohle stačí. Kompresor je pro toto naprosto vhodný. Pokud bude vyžadovat něco na práci doma a tiššího, samozřejmě připlatí, ale tohle úplně stačí. Základem je nastavitelný konstantní tlak a studený vzduch bez oleje. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JK Zkušený debatér

|
Zaslal: út 20. říjen, 2009 0:23 Předmět: Airbrush |
|
|
..úplne na záver. Páni kolegovia, treba postaviť skutočne otázku, čo chce chlap striekať. a tá tu nebola. Airbrush - to je široký pojem. Opakujem. S mojím ruským, starým (z roku 1986) Aerografom striekal kity 1:72 môj zať. A vie to! Mne sa v tomto merítku nechcelo ani čistiť pištoľ!!! Radšej som lakoval štetcom alebo "tupoval". Jasné, časom ho vychytila frajerina, kúpil nejakú Hansu a je "spokojný". Skutočne je to "iné kafe", ako môj Aerograf. Ja občas prefúknem trysky Aerografu prúdom vzduchu z chladničkového kompresora, ale mám rád merítka tak 1:15, 1:20 a rádio.....
Ešte raz - musím vedieť, na čo mi nejaká vec je, a potom viem, čo skutočne potrebujem a čo sú "veľké oči". A potom viem rozlíšiť, čo je naozaj treba a čo je vyhodený peniaz...
Naposledy upravil JK dne út 20. říjen, 2009 0:38, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
arda1 Mazák

|
Zaslal: út 20. říjen, 2009 0:27 Předmět: Re: Airbrush |
|
|
| JK napsal: | | ..úplne na záver. Páni kolegovia, treba postaviť skutočne otázku, čo chce chlap striekať. a tá tu nebola. | Byla a dokonce tazatel dal foto na co to zhruba chce.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JK Zkušený debatér

|
Zaslal: út 20. říjen, 2009 0:42 Předmět: |
|
|
| ..ak myslíš "pistol strední třídy" tak to je trochu nepresná špecifikácia... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
arda1 Mazák

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|