Registrace: 16.2. 2007 Příspěvky: 135 Bydliště: Brno
Zaslal: po 07. červenec, 2008 19:01 Předmět: F1B-RC
Poradíte někdo,kde se co nejvíce dopátrat o technice F1B?Jde mi hlavně o vrtulový komplet,mechaniku zastavení vrtule v dané poloze po vytočení svazku...Případně výrobce,kontakt na někoho,kde by se tento vrtulový komplet dal zakoupit?
Moc mě láká podobný model osadit RC.Nějaké pokusy jsem už na tomto poli absolvoval,ale ne moc úspěšné
Na stránkách www.tmrmodel.cz je odkazovník na spoustu stránek pro volné modely (hledat také v části České stránky). Možná by dokázal dát nějaký kontakt i autor stránek pan Maršálek.
Nebo se na stránkách svazu modelářů podívat, jestli se nějaká gumičkářská soutěž nelétá poblíž tvého bydliště a zajet tam.
Jak zastavit vrtuli vždy ve stejné poloze je jednoduché ale blbě se to popisuje. Jestli chceš, můžu nakreslit obrázek a poslat. Momentálně tady mám starého Modeláře, kde se popisuje výroba vrtule pro malého gumáčka - můžu naskenovat. Ale je to vyrobeno z bloku, dneska se to už dělá jinak.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.