| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jamizo Nováček serveru

Registrace: 20.6. 2008 Příspěvky: 16 Bydliště: Žopy u Holešova + Praha 10
|
Zaslal: pá 04. červenec, 2008 15:38 Předmět: Jak nakoupit na Hobbycity? |
|
|
| Zdravim. Prosim vas je to sice ostuda, ale dosud nemam žádné zkušenosti s nakupovanim přes internet ze zahranici. Mohl by mi někdo prosím poradit jak při nákupu z Hobbycity postupovat? Hlavne jake jsou moznosti platby zboží. Jestli na to musím mít zřízený "dolarový" účet, nebo proste jak to chodí. Předem diky. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
georg Mazák

Registrace: 31.8. 2005 Příspěvky: 2469 Bydliště: letiště Točná, Praha
|
Zaslal: pá 04. červenec, 2008 15:40 Předmět: |
|
|
Hele je mi to blbý, ale použij hledat, opravdu toho tu byli popsány stránky hodněkrát. Jinak já mám PayPal a účet v bance. Nemám žádný porblém s timto systémem a je zřízenej za večer.
Georg _________________ alias: mi5 http://www.modelari-tocna.cz/
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Walhalla Moderátor serveru

Registrace: 25.4. 2008 Příspěvky: 2149 Bydliště: Praha
|
Zaslal: pá 04. červenec, 2008 16:00 Předmět: |
|
|
| a nez se zeptas, jak na paypal, tak opet stejna odpoved. Hledat. ale taky to v kostce reknu. Musis mit u banky ucet, ktery dovoluje obchodovani na internetu. Potom si zridis paypal a priradis mu ten tvuj ucet. pri prvnim obchodu se overi, zda existuje a je funkcni a pak muzes nakupovat a nakupovat a nakupovat a.... (dokud ti nedojdou prachy) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Karas Mazák

Registrace: 16.3. 2008 Příspěvky: 1090 Bydliště: Týniště nad Orlicí
|
Zaslal: pá 04. červenec, 2008 16:38 Předmět: |
|
|
Zdravím,měl bych prosbu.Nenašel by se někdo kdo má účet a zkušenosti s objednáváním ze zahraničí a byl by ochotný mi objednat a poslat Spectrum DX6i z Hobbycity?
Vyjde mi to o hodně levněji než u nás.
Díky. _________________ Rodiče si vždy přáli aby ze mě vyrostl tvrdej chlap, bohužel se to povedlo jen částečně. Jsem pěkně natvrdlej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jio Mazák

Registrace: 19.8. 2005 Příspěvky: 927 Bydliště: Šternberk
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Karas Mazák

|
Zaslal: pá 04. červenec, 2008 18:46 Předmět: |
|
|
NJ,proto si nechci zakladat ucet, navic nemam zadnej v bance.Kdyby nekdo mel ucet a jiz objednaval z hobbycity nebo ze zahranici a byl by ochoten tak bych byl velice rad protoze bych usetril skoro polovinu a tu muzu utratit jinde. _________________ Rodiče si vždy přáli aby ze mě vyrostl tvrdej chlap, bohužel se to povedlo jen částečně. Jsem pěkně natvrdlej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JM Zkušený debatér

Registrace: 27.9. 2007 Příspěvky: 360 Bydliště: Plzeňsko
|
Zaslal: so 05. červenec, 2008 9:54 Předmět: |
|
|
| Karas napsal: | | NJ,proto si nechci zakladat ucet, navic nemam zadnej v bance.Kdyby nekdo mel ucet a jiz objednaval z hobbycity nebo ze zahranici a byl by ochoten tak bych byl velice rad protoze bych usetril skoro polovinu a tu muzu utratit jinde. |
No já nevim, ale při objednání z UK máš tu DX6i za stejnou cenu(platíš tam sice jejich daň, ale nehrozí ti clo-což si myslím že při váze toho balíku jé téměř jisté... a je nižší poštovný než z HC) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
crazy nemo Zkušený debatér

Registrace: 4.10. 2007 Příspěvky: 323 Bydliště: Olomouc
|
Zaslal: so 05. červenec, 2008 10:29 Předmět: |
|
|
| můžete sem napsat nějaké osvědčené e-shopy z UK, připadně i jinde(evropa, USA) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Karas Mazák

|
Zaslal: so 05. červenec, 2008 10:52 Předmět: |
|
|
Ahoj,nj ja vim ze z UK to tady uz nekdo objednaval a psal ze neplatil clo ale ja stejne nemam zadny ucet takze si to sam objednavat nemuzu. _________________ Rodiče si vždy přáli aby ze mě vyrostl tvrdej chlap, bohužel se to povedlo jen částečně. Jsem pěkně natvrdlej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
JM Zkušený debatér

Registrace: 27.9. 2007 Příspěvky: 360 Bydliště: Plzeňsko
|
Zaslal: so 05. červenec, 2008 10:54 Předmět: |
|
|
| crazy nemo napsal: | | můžete sem napsat nějaké osvědčené e-shopy z UK, připadně i jinde(evropa, USA) |
A opět: HLEDAT!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
davehaja Zkušený debatér

Registrace: 30.4. 2007 Příspěvky: 327 Bydliště: Brno-Bohunice
|
Zaslal: so 05. červenec, 2008 11:55 Předmět: |
|
|
| Karas napsal: | | Ahoj,nj ja vim ze z UK to tady uz nekdo objednaval a psal ze neplatil clo ale ja stejne nemam zadny ucet takze si to sam objednavat nemuzu. | Spousta lidí tam dělá.Nemáš tam někoho známého?Řešil jsem to přes kamošku,objednala a za dva dny jí to přišlo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Walhalla Moderátor serveru

Registrace: 25.4. 2008 Příspěvky: 2149 Bydliště: Praha
|
Zaslal: so 05. červenec, 2008 22:12 Předmět: |
|
|
| Karas napsal: | | Ahoj,nj ja vim ze z UK to tady uz nekdo objednaval a psal ze neplatil clo ale ja stejne nemam zadny ucet takze si to sam objednavat nemuzu. |
ten nekdo mohl byt treba ja.. a clo se z UK rozhodne neplati, protoze to je Sengen... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Karas Mazák

|
Zaslal: út 08. červenec, 2008 18:28 Předmět: |
|
|
Walhalla:
Nevim jestli ti prisla SZ, me to nejak nejde odeslat ale pokud by jsi byl ochotny tak by byl rad a domluvili bychom se.  _________________ Rodiče si vždy přáli aby ze mě vyrostl tvrdej chlap, bohužel se to povedlo jen částečně. Jsem pěkně natvrdlej. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|