| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vitousek Mazák

Registrace: 2.10. 2007 Příspěvky: 521 Bydliště: Ústí nad Labem
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kf Mazák

Registrace: 30.3. 2008 Příspěvky: 782 Bydliště: Praha
|
Zaslal: út 24. červen, 2008 20:25 Předmět: |
|
|
| Z fotky vidím, že se jedná o Schulze Alfa, tam je největší součástka krystal. Takže zkontrolovat patici krystalu ( zkusit krystalem zavaklat ), totéž udělat s konektory, poklepat na přijímač a pokud nebude nic cukat, dát do ňákýho mrdoleta ( už se asi stalo ), a pokud bude vše ok, tak bych to neřešil ( těhle přijímačů mám několik, už se mi podařilo taky něco nakrmit hlínou a přijímač to vždy rozchodil). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lhotas Mazák

Registrace: 29.11. 2007 Příspěvky: 627 Bydliště: belveder
|
Zaslal: út 24. červen, 2008 20:51 Předmět: |
|
|
dobrej popis fotky-mala nehoda  _________________ Baron von Vszechnozniczil z Karambolů |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jio Mazák

Registrace: 19.8. 2005 Příspěvky: 783 Bydliště: Šternberk
|
Zaslal: út 24. červen, 2008 22:19 Předmět: Re: Kontrola přijímače - jak na to ? |
|
|
| vitousek napsal: | Mám k Vám otázku. Jak otestuji správnou funkci přijímače po malé nehodě ? http://www.mkchlumec.cz/Dilna/Foto_dilna/DSC_0263.JPG
Testoval sem ho klasicky, kde jinde než v EasyStaru a vše se jevilo standartně. Je nějaká fungující metoda, jak ho odzkoušet ? ( samozřejmě poslat prodejci mě napadlo, ale .....)
Díky |
Ano existuje. Půjč si od nějaké kamarádky vibrátor a přijímač připevni na něj. Nedělám si srandu. Možná by fungovala i vibrační bruska.
Bývalý spolužák má dámský vibrátor v majetku ve firmě a používá ho právě k nalezení chyby ve spoji apod. I FÚ mu to při kontrole uznal.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
kofejn Zkušený debatér

Registrace: 19.12. 2006 Příspěvky: 418 Bydliště: Kutnohorsko
|
Zaslal: út 24. červen, 2008 22:55 Předmět: |
|
|
 _________________ Malé elektolety, zatím do 1kg
Update: elektrolety do 1.5kg |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mnov Mazák

Registrace: 8.11. 2006 Příspěvky: 1185 Bydliště: Ďáblice
|
Zaslal: út 24. červen, 2008 23:01 Předmět: |
|
|
To, že koupil manželce vibrátor a odečet si ho z daní bych věřil, ale používat ho na prověřování chyb v elektronických zařízeních je velmi neprofesionální přístup.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rohe Mazák

Registrace: 17.12. 2006 Příspěvky: 934 Bydliště: Sokolov
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
vitousek Mazák

Registrace: 2.10. 2007 Příspěvky: 521 Bydliště: Ústí nad Labem
|
Zaslal: st 25. červen, 2008 13:42 Předmět: Re: Kontrola přijímače - jak na to ? |
|
|
| rohe napsal: | Vím, že je to hloupé, ale můžeš napsat, jak se ti to přihodilo???  |
Můžu.
Při rychlejším sestupu na průlet ( cca 150km/h ) se ozvala rána a trup padal kolmo k zemi. Křídlo ( tedy už křídla ) se pomalu snášela za ním. Po důkladné prohlídce a konzultaci se zkušenými kolegy a výrobcem jsme našli chybu při stavbě. Příčinou všeho byl nedostatečně zalepený kolík křídla. Jak smutné - celkem maličkost a .........
Ale chybama se člověk učí a nový ION už je objednaný  _________________ Vitoušek
Moje modely: http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=107 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|