| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Arab Protřelejší uživatel

Registrace: 13.8. 2006 Příspěvky: 102 Bydliště: Olomoucko
|
Zaslal: ne 30. březen, 2008 11:01 Předmět: Kdo umí koupit věci z USA přes net? |
|
|
Čau pánové měl bych zájem o model z USA jste někdo schopen to zprostředkovat? ideálně -pošlu odkaz kde a co to je a čekám že mi sdělíte konečnou cenu když mi to přijde ke mě domů. Díky Zdeněk. _________________ Arrow 3D 350W Dualsky (3D akrobat)
Fokker DR.I 200W Bidamotor (polomaketa Great Planes)
Elektrovětroň 2200mm 450W Dualsky
http://galerie.rcserver.cz/index.php
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Thomas. Zkušený debatér

Registrace: 16.7. 2007 Příspěvky: 237 Bydliště: Lanskroun
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jio Mazák

Registrace: 19.8. 2005 Příspěvky: 927 Bydliště: Šternberk
|
Zaslal: ne 30. březen, 2008 12:30 Předmět: |
|
|
Příklad:
Piper od SIG stojí $190, s 16Kč/$ to je s DPH 3617 + clo + poštovné někde kolem 4000.
Srovnání s Pelikánem.
I z toho důvodu jsem se byl ptát na debetní "nabíjecí" kartu u Spořitelny. Mají ji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek71 Mazák

Registrace: 20.4. 2007 Příspěvky: 4621 Bydliště: Po-Pá Stuttgart, So-Ne Praha 7
|
Zaslal: ne 30. březen, 2008 12:49 Předmět: |
|
|
| jio napsal: | Příklad:
Piper od SIG stojí $190, s 16Kč/$ to je s DPH 3617 + clo + poštovné někde kolem 4000.
Srovnání s Pelikánem.
I z toho důvodu jsem se byl ptát na debetní "nabíjecí" kartu u Spořitelny. Mají ji. |
Zabudol si na DPH, ale aj s tou je to lacnejšie...
EDIT:
Blbo vidím... nezabudol si na DPH Tak to je teda dosť podstatný rozdiel, hm. _________________ Elipsoid od Reicharda | Moje modely |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
J aroslav Protřelejší uživatel

Registrace: 12.3. 2006 Příspěvky: 132
|
Zaslal: ne 30. březen, 2008 14:42 Předmět: |
|
|
Domnívám se, že modely jsou od cla osvobozeny, ale něco bude stát to osvobození od cla - buď vlastní cesta do Prahy nebo poplatek tomu, kdo to vyřídí. Jinak je chyba počítat DPH z katalogové ceny - náš stát nám totiž napaří DPH z celkové ceny - tzn. z ceny včetně dopravy! A tady už nemusí být úspora až tak výrazná.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
J-F Protřelejší uživatel

Registrace: 8.10. 2007 Příspěvky: 197 Bydliště: Okolí Řáholce.
|
Zaslal: ne 30. březen, 2008 15:43 Předmět: |
|
|
Ano, podle mých zkušeností:
Z USA jsem platil vždy jen DPH, ale z celkové částky (cena zboží+doprava). |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
miho Zkušený debatér

Registrace: 23.1. 2008 Příspěvky: 211 Bydliště: Městec Králové
|
Zaslal: ne 30. březen, 2008 17:20 Předmět: |
|
|
| Pozor ještě na jednu věc a to je poštovné (cena dopravy). Zkusil jsem si Pipera objednat přímo do SIGu a doprava vyšla 1,5x víc něž cena modelu. Naštěstí mě na to upozornili a tak jsem to zrušil. Je pravda, že v té době byl dolar za víc něž dneska, ale tenkrát by to dohromady bylo víc než od Pelikána. Jinak jsem taky hledal dopravu z USA a použitelné jsou služby z těchto stránek http://www.zasilkovasluzba.com . Já jsem to nezkoušel, ale bratr si přes ně objednával něco na motorku a bylo to v pohodě, jen to chvíli trvalo. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
remet Celkem nový uživatel

Registrace: 9.3. 2008 Příspěvky: 82 Bydliště: Praha 9
|
Zaslal: po 31. březen, 2008 1:04 Předmět: |
|
|
Arab: no mas to jednoduchy
Cena v USD + doprava + DPH + postovne v CZ a to vse s cekanim 5 az 30 dnu. Plus levne zpusoby dopravy nejsou pojisteny.
Pokud dany obchod podporuje PayPal a pripadna rizika prebiras (dph, vyber dopravy,...) pak se muzeme domluvit. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 31. březen, 2008 7:08 Předmět: |
|
|
| remet napsal: | Arab: no mas to jednoduchy
Cena v USD + doprava + DPH + postovne v CZ a to vse s cekanim 5 az 30 dnu. Plus levne zpusoby dopravy nejsou pojisteny.
Pokud dany obchod podporuje PayPal a pripadna rizika prebiras (dph, vyber dopravy,...) pak se muzeme domluvit. |
No supr konečně někdo:-) tady:http://www.hobbyzone.com/rc-planes-hangar9-fokker-d-vii-60-arf.htm
jestli budeš té dobroty mohl by jsi orientačně spočítat kolik by mě to přišlo se vším všudy??? díky Zdenek _________________ Arrow 3D 350W Dualsky (3D akrobat)
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Patas_ Protřelejší uživatel

Registrace: 18.8. 2005 Příspěvky: 172
|
Zaslal: po 31. březen, 2008 8:42 Předmět: |
|
|
| Arab napsal: | | remet napsal: | Arab: no mas to jednoduchy
No supr konečně někdo:-) tady:http://www.hobbyzone.com/rc-planes-hangar9-fokker-d-vii-60-arf.htm
jestli budeš té dobroty mohl by jsi orientačně spočítat kolik by mě to přišlo se vším všudy??? díky Zdenek |
No to má čas ne? zatím je to preorder tak doufej že se dočkáš a bude ke koupi snad o prázdninách ... do té doby si pohodlně zřídíš svou vlastní kreditku pro platby na internetu, stačí zajít do banky a paní vysvětlit co po ní chceš. Dostaneš kartičku nebo jen papír s číslem a je to. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 31. březen, 2008 15:09 Předmět: |
|
|
Skladem to bude nekdy v cervnu. Takze ti zatim bude stacit odhad...
5350Kc az 8430Kc (dle postovneho, kurzu doalru a vymereni DPH) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: po 31. březen, 2008 15:19 Předmět: |
|
|
| remet napsal: | Skladem to bude nekdy v cervnu. Takze ti zatim bude stacit odhad...
5350Kc az 8430Kc (dle postovneho, kurzu doalru a vymereni DPH) |
Díky pokud by to bylo za 5350kč tak to jde to bych do toho šel ale za 8499kč to bude prodávat Astra u nás.Díky za vše pánové. _________________ Arrow 3D 350W Dualsky (3D akrobat)
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
J-F Protřelejší uživatel

Registrace: 8.10. 2007 Příspěvky: 197 Bydliště: Okolí Řáholce.
|
Zaslal: po 31. březen, 2008 17:20 Předmět: |
|
|
| remet napsal: | Arab: no mas to jednoduchy
|
Poštovné v ČR? To jsem nikdy neplatil... Platil jsem jen dobírku, která měla přesně hodnotu DPH, žádné poštovné. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út 01. duben, 2008 9:35 Předmět: |
|
|
| J-F: A z Prahy do Olomouce k nemu to ponesou holoubci za to, ze jim nasypes zrni? Asi nikoli. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |

|
Zaslal: út 01. duben, 2008 9:37 Předmět: |
|
|
| Arab: Tak v tom pripade ti preju prijemne vyjednavani s CNB a Celni spravou... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|